Tuesday, September 18, 2018

Sommar igen

Idag gör sommaren ett återbesök, vi har 26 grader varmt. Jag var ju tvungen att köpa en glass på väg hem. Denna veckan har jag bara tidiga morgnar, jag går upp mitt i natten känns det som, det är mörkt när jag cyklar till tåget. Fördelen är att jag slutar tidigt, hemma innan 15 idag. Men jag är ju ganska trött, blir inga sena kvällar.
Vi har supertrevliga teamledare, dom är alltid glada och trevliga. Jag kan inte låta bli att jämföra med det katastrofala ledarskapet som var på mitt förra jobb. Usch, måtte inte den personen ha personalansvar mer. Hon har nog inte fått något nytt jobb än.

6 comments:

znogge said...

Så härligt med bra teamledare för de fyller en mycket viktig funktion. Vi har också varmt här men inte så gott som ni har det.

Kram

ime said...

Ja dom sprider så mycket glädje och gör så att man trivs.
Det blev solglasögon på när jag slutade idag!
Kram

Anneli said...

Hej Marie, Ledarskapet är A och O på en arbetsplats och jag är så glad för din skull att du äntligen har bra ledarskap som du trivs med. Har man inte haft det så vet man verkligen att uppskatta bra chefer. Det är samma för mig. Jag kommer från en organisation med katastrofalt ledarskap. Jag hade en mellanchef som var en mobberska och en VD som var mellanchefens kompis och som därför valde att inte lägga sig i. Ja så njut och må gott. Härligt med värmen och glass på väg hem. Kramen och ha en fin dag! Anneli

ime said...

Ja det är verkligen jätteviktigt med bra ledarskap och jag upplever det som väldigt proffsigt på detta jobbet. Mobbande chefer är det värsta som finns.
Önskar dig också en fin dag!
Kram

ibod11 - Ingrid said...

Härligt att njuta av den sista sommarvärmen med en svalkande glass :D
Med så bra teamledare är det lite enklare att ge lite extra. Får man glada leenden och välförtjänt bekräftelse så orkar man mer. Rätt personer på rätt plats verkar det som.

Kram

ime said...

Ja det är ju så, bra chefer ger gladare personal och då ger man lite extra. Dom är verkligen trevliga och glada och omtänksamma!
Kram