Tuesday, July 07, 2020

Dante 2 år

Idag fyller han 2, min lille Dante. Jag har pratat några ord med honom, fått filmer när han helt exalterad öppnar paket och fått se bilder på tårtan. Han har fått en sopbil i trä av mig, det är bara bilar som gäller nu. Jag hade köpt en present tidigare men den får vi spara till jul, den är för stor att skicka. Det är sån skillnad på en 1-åring jämfört med 2-åring. Han tycker ju det är otroligt spännande med paketer i år och han snackar hela tiden. Hoppas vi kan träffas snart.

4 comments:

Znogge said...

Grattis till Dante på hans tvåårsdag! När det är bilar som gäller så var den en perfekt present. Hur stora saker som helst är svårt att skicka så det låter klokt att spara den andra presenten. Tårtan såg väldigt god ut!

Kram

ime said...

Denna presenten köpte S, min dotter, till honom så swishade jag. Fick bli så eftersom vi inte träffas. Tur ändå att jag fick se hans min när han öppnade den!
Kram

ibod11 - Ingrid said...

Grattis till Dante lite i efterskott :D Han blev säkert väldigt glad för sopbilen. Det känns säkert trist att inte kunna vara med på kalaset men att få vara med via länk kanske kompenserar ganska bra.
Kram

ime said...

Jo han blev alldeles otroligt glad för sopbilen 😁
Ja det är roligt att få se filmer och bilder, det känns nästan som att vara med.
Kram