Tuesday, July 21, 2020

En dag i Malmö

Nu känns det som min kropp och huvud förstått att jag har semester, kan faktiskt ta en vecka att komma in i semesterlunken. Halva semestern har nu passerat snart. Idag tog jag tåget till Malmö. Fotot är taget från tåget. Jag åt god hamburgare på Texas Longhorn när jag kom fram. Sen strosade jag runt i rätt många timmar faktiskt. Har mina favoritbutiker som t ex Småland, jättefin inredningsbutik som också har kläder, blommor och man kan fika och äta där. Sen gillar jag Other Stories (där blev det ett par örhängen), COS, Kicks flagshipstore på Hansa, Åhléns city (där blev det ett par svarta kostymbyxor), Zara (där blev det en vit skjorta) med mera. Köpte underbart fina rosor. Tog en kopp kaffe och satt ute. Jag gillar såna här dagar, enda nackdelen var att jag inte precis var ensam i Malmö, väldigt mycket folk och många är dåliga på att hålla avstånd. Känns inte riktigt bekvämt.

4 comments:

Znogge said...

Visst tar det sin lilla tid att varva ner och en vecka brukar det ta mig. Vilken mysig dag du fick i går och lyckad shopping dessutom. Nackdelen är så klart när folk inte håller avstånd...

Kram och ha en fin onsdag!

ime said...

Ja jag kan inte säga att mitt jobb är särskilt stressigt men kroppen är inställd på att gå upp kl 5 och det tar en vecka att ställa om och bara ta det lugnt.
Kram och detsamma till dig

ibod11 - Ingrid said...

Skönt att du har kommit in i rätta semesterkänslan nu och kan njuta av att få göra precis vad du får lust med :D En dag i Malmö och besök i alla omtyckta butiker är säkert något som får dig att koppla av och må bra. Det verkar ha varit en väldigt skön dag och fina grejer fick du med dig hem också. Synd att det ska vara trängsel på vissa platser bara.
Kram

ime said...

Ja semesterkänslan är en skön känsla. Men jag kan inte bara slappa, jag måste göra saker för att må bra. Det är många som klagar på trängsel, hörde att det är otroligt mycket folk på bl a Österlen, Gotland och västkusten.
Kram