Friday, July 31, 2020

Sista semesterdagen

På tal om katter som gillar att bli klappade och pussade på magen, min lilla Tilda är en av dom.
Idag är det min sista semesterdag och jag känner mig liiiite lurad på vädret. Det skulle bli sol och värme enligt SMHI men solen lyser med sin frånvaro, blåsten har visserligen lugnat ner sig. Det kanske kommer sol imorgon. Känner inte jätteångest över att börja jobba, det skulle vara att jag behöver sätta klockan på fem men man överlever. Är glad att ha ett jobb jag gillar och som inte stressar ihjäl mig. Sen jobbar jag bara tre veckor för att ha en vecka ledigt igen sista veckan i augusti.

4 comments:

ibod11 - Ingrid said...

Åh, vad mysigt det ser ut att få gosa in sig i den mjuka magpälsen :D Tur att du har en katt som gillar att bli klappad på magen. Min yngsta dotters två katter tycker också om den behandlingen så det kanske är det vanligaste. Men jag kommer alltid att hädanefter vara lite försiktig med magklappning ;)
Trist att din sista semesterdag inte blev så fin som det var utlovat. Men jobbveckorna går fort och snart har du en ledig vecka igen. Vi får hoppas på fint sensommarväder.
Kram

ime said...

Ja det är bäst att du är försiktig - kattbett är inte att leka med.
Det blev så småningom lite bättre idag, solen skiner ikväll och det är varmt och skönt på balkongen.
Kram

Znogge said...

Semestern går på tok för fort vilket även jag känner och då har jag ändå 8 veckor. Jag längtar inte alls efter att börja igen och mingla med alla dessa människor. Men något val det har jag inte...

Kram

ime said...

Ja det är väl märkligt att tiden kan gå så fort när man är ledig. Några år till får du kanske stå ut med att jobba?
Kram