Saturday, July 18, 2020

Sommarljus

Jag bara älskar vädret som är nu, soligt och varmt. Det behöver inte vara jättevarmt men det vädret som varit innan i veckan, 15 grader ca och regn vill jag inte ha på semestern. Dessvärre ser inte detta vädret ut att bestå men man får njuta desto mer nu.
Blomman på bilden är Sommarljus som jag köpte på Sofiero. Jag har aldrig haft så mycket blommor på min balkong som i år. Det är så fint. Jag funderade ett tag på om jag skulle hyrt bil hela helgen eftersom vädret är så fint, funderade på en sväng till Österlen men det blev inte så. Nu i corona-tider är det ovanligt mycket folk på Österlen. Folk som normalt skulle ha åkt utomlands invaderar olika ställen i Sverige. Sen hjälper det väl till att restauranger t ex har färre platser. Jag har inte riktigt tålamodet att stå och köa för att fika eller äta. Får se vad jag kan hitta på de två veckor som är kvar av min semester.

4 comments:

ibod11 - Ingrid said...

Jag hoppas och önskar att du ska få fler härliga sommardagar så att du kan sitta ute på balkongen och njuta av alla dina blommor och solskenet :D
Synd att det är så mycket folk på turistorterna och att det därför inte känns lika kul att åka dit. Men kanske kan du kosta på dig något extra som kompensation. Kanske sparar du lite pengar på att mest stanna hemma och shopping är ju alltid trevligt :D
Kram

ime said...

Ja bara att få sitta på balkongen och ha varmt väder är värt hur mycket som helst.
Shopping är trevligt, jag har en tendens att tröstshoppa lite, det är inte så bra alltid. Men jag shoppar nästan enbart när det är nedsatta priser. Eller sparar jag på mig saker, som igår hittade jag något fint till Dante som han kan få om ett år t ex.
Kram

Znogge said...

Vilken fin blomma som du köpte på Sofiero! Roligt med en växt som souvenir. Det blev verkligen ett par härliga dagar med skön sommarvärme men nu är det sämre här igen tyvärr.
Hoppas du hittar på något trevligt.

Kram

ime said...

Ja nu undrar man om dom tre dagarna med sol och värme var vad man fick denna semestern... hopas det blir lite fler dagar.
Kram