Friday, July 17, 2020

Vilken dag

Idag åkte jag och E till Sofiero och vilken härlig dag vi haft. Vädret har varit strålande och det är så otroligt vackert på Sofiero. Stora härliga ytor och fantastisk blomterprakt, stora träd och fina skulpturer. Vi fikade där och satt och tittade på havet, man ser ju över till Danmark. Jag köpte en blomma som heter Sommarljus, vilket vackert namn! Den blommar hela sommaren. Vi åkte sen vidare till Helsingborgs stad. Längs med vattnet och oj vad det byggts där, tänk att ha en lägenhet där med utsikt över havet. Vi promenerade sen längs med vattnet. Där finns massor av restauranger. När vi skulle köra hem hamnade vi lite fel så vi körde inom Borstahusen i Landskrona och där är också jättevackert.

8 comments:

ibod11 - Ingrid said...

Du och Znogge har alltså båda två besökt Sofiero med bara några dagars mellanrum. Undrar om ni hade känt igen varandra om ni hade råkat vara där samtidigt :D Sofieros park är fantastisk. Jag har bara varit där som barn och jag tyckte att det var jättespännande med alla höga växter och gångar att springa omkring på :D
Vilken härlig dag ni fick och vilka jättefina bilder. Kul att du dök upp på bild också.
Kram

Eva i Dalarna said...

Till Sofiero skulle jag verkligen vilja åka. Och jag har en dotter i Skåne så det kanske blir av nån gång när jag besöker henne!

Znogge said...

Vilken härlig dag och jag ser att ni hade betydligt bättre väder än vad vi hade!

Kram

ime said...

Ingrid: javisst var det konstigt att vi valde samma utflyktsmål med bara några dagar emellan. Jag tror inte jag hade känt igen Znogge. Det var verkligen en dag då jag fyllde på alla må bra-känslor.
Kram

ime said...

Eva: jag tycker absolut du ska åka till Sofiero! Det är underbart vackert där.

ime said...

Znogge: ja jag hade kollat väderprognosen noga och det blev verkligen en kanondag. Men det blev ingen Josef Frank-utställning för oss heller, det var för lång kö.
Kram

Znogge said...

Tyvärr var kön för lång men Sofiero är ändå värt ett besök!

Kram

ime said...

Absolut!
Kram