Wednesday, July 29, 2020

Handlat till tvillingpojkarna

Idag har jag varit på shoppingcentrat som ligger lite utanför stan. Ärendet var att hitta kläder til T:s små tvillinggossar. Det var inte det lättaste får jag säga. Var på H&M först men där var jättedålig sortering. Gick till Lindex som hade mer att välja på. Men att hitta likadana uppsättningar i samma storlek var inte helt lätt. Hittade jättegulliga bodysar i grönt med får på men då hittade jag inga byxor som passade till. Till sist blev det vita bodysar med byxor till med apor på. Då hade jag varit där så länge så personalen måste undrat. Jag köpte ett kort också och imorgon ska jag köpa en förpackning och förhoppningsvis hinna posta det. Tog en glass ute innan jag tog bussen hem. Väldigt skiftande väder idag med regn, sol och blåst.

4 comments:

Znogge said...

Även om det tog sin lilla tid så blev det bra resultat för kläderna är så fina. Det gjorde du bra och presenterna blir säkert uppskattade.

Kram och ha en fin torsdag!

ime said...

Ja det blev fina kläder, första gången jag handlar till tvillingar! Tror dom blir uppskattade.
Kram och detsamma till dig

ibod11 - Ingrid said...

Jag tycker att det blev en väldig bra kombination med de fina ap-byxorna och vita bodies. Det blev alldeles lagom mycket mönster på de kombinationerna :D De små pojkarna blir säkert jättefina i sina nya kläder.
Kram

ime said...

Det var roligt att höra att du tyckte det blev fint! Jag hoppas få ett foto sen på hur dom ser ut i kläderna.
Kram