Friday, July 24, 2020

En vecka kvar

Då har det varit några dagar med mindre trevligt väder. Det blåser väldigt. En dag låg jag på balkongen under en filt och läste men jag kände mig som en isbit så jag gav upp. Idag gick jag några ärenden på stan, satte mig på ett fik som har godaste vaniljkulglassen jag ätit, då kom solen fram och värmde. Tänk att det bara behövs några solstrålar för att allt ska kännas bättre. Nu har två veckor passerat av min semester, en vecka kvar. Hade tänkt hinna med en tur till Blekinge med, men vill helst ha lite bättre väder för det.

4 comments:

Znogge said...

Tiden går verkligen fort när man är ledig tycker även jag som har åtta veckors semester. Vädret är inte det bästa men bara solen tittar fram så känns allting bättre tycker jag. Här är det regn i dag så det blir en dag inomhus vilket känns lagom krävande efter begravningen.

Kram

ibod11 - Ingrid said...

I år hade en semester i juni varit bästa perioden. Synd att dina semesterdagar inte bjuder på det bästa vädret men det är då man verkligen uppskattar en liten solstråle som värmer upp en kort stund :D
Kram

ime said...

Znogge: ja tiden går otroligt fort. Det kan nog vara skönt med en lugn dag inomhus efter begravning.
Kram

ime said...

Ingrid: ja juni har varit den varmaste månaden. Jomen visst uppskattar man en liten solstråle mycket, jag ska inte bara klaga, det kunde varit en massa regn men det har det inte varit. Det är i vilket fall som helst skönt med ledighet.
Kram