Saturday, July 25, 2020

Två pojkar har kommit till världen

T som jag jobbade ihop med i butiken fick sina tvillingpojkar i torsdags. Vilken lycka!! Första pojken föddes normalt men pojke nr 2 fick tas med kejsarsnitt, han kom fyra timmar senare så han ville nog inte komma ut på vanligt sätt. Alla mår bra, pojkarna är inte så stora, dom väger 2600 och 2500 g, dom skulle kommit först nästa månad men man går ju nästan aldrig tiden ut när man väntar tvillingar. Jag har smsat tjejerna vi jobbat ihop med och hållt kontakt med och föreslagit att jag kan köpa kläder från oss och skicka och gratulera. Köpa barnkläder är något av det roligaste jag vet. Ska försöka fixa det nästa vecka.

4 comments:

ibod11 - Ingrid said...

Skönt att det gick bra och att alla mår bra :D Tvillingar är lite speciellt. Mycket jobb men lite senare har de oftast otroligt mycket glädje av varandra och gör det lättare för föräldrarna.
Kram

ime said...

Ja det är så märkligt att se bilder när de ligger nära varandra och tänka att dom delat på utrymmet i magen. Dom har en liten flicka på 4 1/2 som är överlycklig storasyster med.
Kram

Znogge said...

Så skönt att allt gick bra även om det blev kejsarsnitt för nummer 2. Har det gott så lång tid mellan så var det självklart det enda alternativet.

Kram och god kväll!

ime said...

Ja jag hoppas få höra lite mer detaljer när vi pratas vid, det är alltid spännande att höra hur det gått till ☺
Kram