Monday, April 22, 2013

Jag kom aldrig iväg på årsmötet, har haft känning av huvudvärk idag, gick en promenad ikväll och sen hade jag så himla ont så det fick bli en värktablett, gick och la mig lite men insåg att jag inte kunde ge mig av, det var som lite migrän light. Sov i flera timmar och sen kändes det bättre när jag vaknade. Migränanfall klarar jag ju inte med vanlig värktablett men har märkt att ofta blir det inte ett riktigt anfall och jag är glad om jag slipper ta migränmedicinen, jag blir helt klubbad av den, kan sova i ett dygn. Men jag sov ändå flera timmar och nu kan jag inte sova när det väl är dags att gå och lägga mig. Så dumt.
Har inte varit på bra humör idag, kanske för att huvudvärken legat lite på lut. Men vissa dagar är bara så tråkiga och ibland tänker jag på det idiotiska jobbet jag la fem månader på. Ibland drömmer jag mardrömmar om att jag är tillbaka, fattar inte riktigt varför det inte lämnar mig.
Idag kom jag på att jag längtar till sommaren, till värmen och att kunna ligga på träsoffan på balkongen och läsa. Jag läser extremt mycket, var och lånade två tjocka böcker förra veckan och undrade om jag skulle hinna läsa ut dom innan tiden går ut och redan nu är dom utlästa. Nu blir det inte lika mycket läsande när jag ska vara på Kicks för då kommer jag att vara trött på kvällarna och det är ju mer naturligt att vara iväg på dagarna.
Jag saknar J mycket, ibland går det ett tag mellan att vi pratar via fb eller Skype, jag kollar av fb men ser inte honom där så ofta, jag vet att han pluggar rätt mycket nu.

No comments: