Tuesday, August 14, 2018

Åskhuvudvärk

Här åskar det och nyss kom det världens störtregn. Jag får lätt huvudvärk när vädret växlar, har vilat lite. Cyklade upp på stan innan och är glad att jag hann hem innan regnet kom.
Jag får tillbaka hela priset för tågresan upp till Stockholm för några veckor sen. Plus 300 kronor jag kan använda nästa gång jag bokar en resa. Det var nämligen problem med dörrarna på snabbtåget och alla fick gå av i Älmhult och ta ett nytt tåg, det gjorde att vi blev flera timmar försenade. Jag fick direkt ett sms om att jag skulle bli kompenserad och där måste jag berömma SJ, det gjorde att jag inte blev så förgrymmad (vilket roligt ord) utan var glatt överraskad över hur de skötte det hela.

4 comments:

ibod11 - Ingrid said...

Det är ju tur att man ibland blir positivt överraskad av något som har med SJ att göra :) Det var en bra kompensation och då blir man som kund vänligare inställd.
Kram

ime said...

Ja det kändes bra att bli bra kompenserad. Visserligen finns det ju regler som dom ska rätta sig efter när det gäller kompensation men jag tyckte ändå det gick snabbt och
smidigt.
Kram

znogge said...

Så bra att du fick kompensation utan prut men så ska det ju vara. Jag påverkas också av kraftiga väderomslag och dit hör ju åskväder.

Kram

ime said...

Ja det är lite jobbigt med huvudvärk vid väderomslag, man kan inget göra förutom att vänta ut det.
Kram