Tuesday, August 28, 2018

Tröttmössa idag

Är väldigt trött. Jobbade kväll igår, hemma sådär kvart i tio på kvällen och sen får jag sätta klockan på fem morgonen efter. Ska bli väldigt skönt att få vara ledig imorgon, få sova ut. Har haft min nya fina koftkavaj på mig idag, som jag fyndade i Stockholm. Man känner sig klädd i den och det är ju inte så varmt, ett bra plagg att ha innan höstjacka måste på.
Vi hade lite avstämning på jobbet idag, några personer i taget ihop med chef och teamledare. Pratade lite allmänt om hur stämningen är och hur det känns. Vi är alla olika och en del är inte riktigt vana vid stress. Fast vår lilla grupp var ett glatt gäng som skrattade mest. Det är roligt när det är högt i tak och man kan skämta friskt.

4 comments:

znogge said...

Så skönt att du har kommit i rätt grupp får man väl säga. Att det är högt i tak och att man kan skratta tillsammans betyder väldigt mycket.

Kram och god kväll

ime said...

Ja det är viktigt att ha roligt på jobbet!
Kram

ibod11 - Ingrid said...

Roligt att du är nöjd med din kavaj. Det är skönt att kunna sätta på sig något som varken är för varmt eller för svalt :)
Bra att det hålls sådana möten på ditt jobb. Nu gäller det att det ger resultat också så att ni ser att det ni säger är viktigt. Du har i alla fall tur med din grupp :D
Kram

ime said...

Ja jag kände mig jättefin i den nya kavajen!
Jo jag tror absolut att dom lyssnar på våra åsikter. Känslan är sån i alla fall.
Kram