Tuesday, August 07, 2018

Tisdag

Inne på min andra semesterdag. Igår städade jag lite och var en del på balkongen, det blåste rätt mycket och var svalare, skönt. Idag är det riktigt varmt igen. Jag har varit hos veterinären med Zelda, hon har ju den här tandsjukdomen, en tand togs bort idag men den var tydligen lös så hon behövde inte riktig narkos men det blir ju ändå x antal tusenlappar som flyger iväg. Men har man djur måste man, detta är ju inget som försäkringen täcker. Jag tycker det är ångestfyllt med veterinärbesök, jag har bestämt mig för att inte ha fler djur sen. Nu är Zelda groggy och vinglar omkring här. E har hjälpt mig idag, jag bjöd på frukost på ett nytt ställe som öppnat här i stan, Innergården & vänner. Fint med en jättemysig gård.

4 comments:

znogge said...

Har man väl skaffat sig djuret så finns inget val utan man tar självklart ansvar för hälsan. Tyvärr ingår inte allt i dem ganska så dyra försäkringarna men utan kan man inte vara. Skönt att ha det avklarat i alla fall.

kram

ime said...

Ja tyvärr är ju den här tandsjukdomen kronisk så vi behöver kolla upp det snart igen.
Kram

ibod11 - Ingrid said...

Stackars lilla Zelda och stackars din plånbok. Djur kostar, det går inte att komma ifrån, och som djurägare får man snällt ta de kostnaderna. Ingen vill se sitt djur må dåligt för de är ju älskade familjemedlemmar :)

Ha det så skönt du kan i värmen och njut av ledigheten :D
Kram

ime said...

Ja man vill bara att de ska få må bra och att man ska få ha dom länge.
Kram