Wednesday, August 01, 2018

Augusti

Då har vi kommit till augusti månad. En del tycker det är vemodigt men jag älskar sensommaren, semester nästa vecka och veckan efter bidrar såklart. Det gör heller inget om det blir svalare och kommer en och annan regnskur. Idag har det regnat i Hässleholm, när jag kom hem började det lite grann här också. Jag vill inte ha 30 grader varmt, då orkar man inte göra nånting.
Igår när jag skulle gå ner för rulltrappan när jag kom till järnvägsstationen, rulltrappan stod stilla vilket inte är ovanligt, så vek hela foten sig när jag kom till sista trappsteget. Det gjorde fruktansvärt ont. Jag lyckades linka till jobbet, smärtan gick över men sen upptäckte jag att hela ankeln på ena sidan hade svullnat upp. Det ser inte klokt ut och det gör ont när jag går i trappor eller har suttit ett tag. Det ser lite bättre ut idag så det går säkert över. Var lite orolig i morse att jag skulle ha svårt för att gå men det går bra om jag inte går i trappor.
Nu tre dagar kvar att jobba, imorgon och helgen. Sen blir det lite skön ledighet igen.

4 comments:

ibod11 - Ingrid said...

Jag gillar augusti. Fortfarande lite sommar men en föraning om hösten. Det sista märs ingenting av idag men snart hoppas jag på svalare vindar. Kvällarna börjar redan bli mörkare och det är bara mysigt :)
Aj då, förstår att det gjorde ont. Kanske en stukning som går över om du är lite försiktig. Kanske vore det bra att linda foten. Men jag är inte sjukvårdskunnig så jag ska inte säga hur du ska göra. Du känner själv om det lindrar att lägga om ett stödjande bandage. Hoppas att det blir bättre snart.
Kram

ime said...

Jag såg mycket torra löv på Waldemarsudde i Stockholm så det kändes nästan som början på höst. Om man bortser från värmen.
Min fot känns bättre så jag tror bara det var en liten vrickning.
Kram

znogge said...

Augusti kan visst vara en fin månad så jag ska inte klaga. Här fick vi en väldigt fin dag igen med sol och bad. Skönt för dig att ha lite ledighet som väntar.

Kram

ime said...

Ja både augusti och september kan vara jättefina månader!
Kram