Saturday, August 11, 2018

Höstförberedd

Är ganska förberedd för hösten när det gäller kläder. Köpte ett par svarta byxor som jag redan hade blåa, en bra modell med klassisk stil. Gäller att passa på när man hittar några man trivs i. Har också köpt en klänning från HM:s samarbete med GP & J BAKER, jättefina mönster, har köpt en vit sidenblus, en vit tröja och sen har jag ju min fina koftkavaj jag köpte i Stockholm, lite klassiska basplagg kombinerat med lite twist när det gäller mönster. Man kan också göra riktigt bra fynd nu som jag skrivit om tidigare, hittade en fin modell av blus på NoaNoa där jag köpte en blå och en rosa, två blusar för 360 kronor, då kan man känna sig nöjd.
Idag ska jag och E se Mamma Mia, ska bli kul.

8 comments:

znogge said...

Härligt att ha höstgarderoben klar. Jag behöver några nya långbyxor men annars har jag så att jag klarar mig. Fast nya skor är också ett måste när jag tänker efter!

Kram och ha en bra lördag!

ime said...

Skor är också jätteroligt att köpa! Det är faktiskt mycket roligare att handla kläder nu när jag inte är hänvisad till butiken jag jobbade i.
Kram och detsamma till dig!

Emma Engström said...

Skulle verkligen vilja ha en helt ny garderob inför hösten! :D

ime said...

Ja det är roligt att införskaffa nytt!

Anneli said...

Hej, Baskläder som kan kombineras med annat är det bästa som finns. Och jag gör som du, hittar jag ett plagg som funkar och som sitter fint så köper jag gärna fler och i olika färger och speciellt om det är ett basplagg som byxorna du beskriver. Härligt att vara redo inför hösten! Kram och tusen tack för dina kommentarer hos mig! JAg blir så glad. Anneli

ime said...

Ja jag har blivit inspirerad av dig också, det här klassiska i bra kvalitet som man kan ha länge och gärna till nedsatt pris!
Kram

ibod11 - Ingrid said...

Det är kul att ge sig själv lite nytt när hösten närmar sig. Fast egentligen spelar det ingen roll vilken tid på året det är. Det är alltid kul att vara lite generös mot sig själv :D
Just nu känner jag inget sug efter nya kläder men det kanske kommer. Men egentligen har jag så att jag klarar mig så jag borde avstå ;)
Kram

ime said...

Ja kläder så man klarar sig det har jag också! Men det är ett intresse från min sida som gör att jag mår bra, att jag får vara och känna mig fin.
Kram