Friday, August 24, 2018

Ledig dag

Idag är jag ledig, har varit hos frisören och blivit klippt och gjort ljusa slingor. Det tar sin lilla tid men skönt att sitta ner och bli ompysslad och läsa lite hemska skvallertidningar. Har varit och handlat, ska göra köttfärspaj som jag kan ha med mig när jag ska jobba i helgen. Igår hade jag medarbetarsamtal med min chef, hon verkar nöjd med mig så då antar jag att min tjänst övergår i fast anställning även om vi inte skrivit några papper än. Det är dags att göra det nu för gruppen som började en månad tidigare än vi i vår grupp. Kommer nog att hända lite grejor, vad jag hört är det en person som får förlänga provanställningen ett halvår till. Jag är inte så engagerad i det hela men förstår att det är jobbigt för den personen. Det blir mycket snack och det här varit väldigt mycket snack om schemat. Jag har inget att klaga på, dom var tydliga med vad som gällde, att det är jobb från tidiga morgnar till sena kvällar och helgjobb. Man visste vad man gav sig in i och jag tycker det är konstigt att komma i efterhand och säga att man inte är nöjd. Vi får se hur det hela slutar.

6 comments:

ibod11 - Ingrid said...

Skönt för dig att bli lite ompysslad. Hoppas du blev nöjd med resultatet :)
Om det fanns något du skulle behöva förbättra så borde det ha framkommit vid samtalet. Det verkar ganska självklart att inget sådant finns och att du få fast jobb. Jag ska inte säga grattis nu men jag tror nog att jag får gratulera lite längre fram.

Emma Engström said...

Skulle verkligen behöva göra et besök hos frissan jag också! :D

ime said...

Ingrid; jag blev nöjd med resultatet!
Ja jag hoppas också det blir fast jobb och det verkar ju faktiskt så ☺
Kram

ime said...

Emma: jag bokar faktiskt alltid in ett nytt besök hos frissan varje gång jag är där.

znogge said...

Så skönt att få håret fixat. Jag är verkligen i behov av en klippning och måste komma till skott.

Bra att din chef var nöjd med dig så det blir säkert tillsvidareanställning för din del. Om man vet alla fakta från början så verkar det konstigt att klaga i efterhand...

Ha en bra lördag!

ime said...

Ja det är så mycket synpunkter på schemat så det är omöjligt att få alla nöjda.
Kram och detsamma till dig