Friday, August 03, 2018

Ledig dag

Är ledig idag. Jag har fått det så bra, sådär så man nästan behöver nypa sig i armen. Tänk att jag har ett litet underbart barnbarn. Tänk att jag har ett heltidsjobb jag trivs med och tycker om ledningen på. Det är sånt som kanske många tar för självklart men jag är oändligt tacksam. Jag har en liten go unge jag kan åka upp och hälsa på. Hade jag jobbat kvar på förra jobbet med den fattigdomslönen hade jag inte alls haft möjlighet att åka upp på samma sätt. Och tänk att jag trivs så himla bra med det jag gör.
Var på stan innan, J var sugen på svenskt godis så det skickade jag till honom. Sen köpte jag lite blommor, en fin bukett och en Sankt Paulia med jättefina blommor. Sen var jag på Twilfit där de hade halva reapriset, man kan göra såna otroliga fynd nu. Köpte sköna mjuka plagg man kan ta på sig när man kommer hem från jobbet. Ett par shorts, ett linne och en kofta och allt till priset av 226 kronor. Shortsen och kofta var rosa och linnet vitt.
Jobb imorgon redan 6.15 och sen ett kvällspass på söndag och sen två veckors ledighet!! Längtar efter lite skördemarknader. Drömmen hade varit att åka till Öland och gå runt på såna marknader och fina inredningsbutiker.

8 comments:

znogge said...

Barnbarn är en gudagåva och visst är det livets efterrätt! Ett jobb som man trivs bra med är också A och O för stor del av tiden tillbringas ändå på arbetsplatsen. Nog så viktigt alltså.

Kram och ha en fin fredagskväll!

ime said...

Ja det enda jag önskar är att jag hade honom lite närmare.
Ja när det gäller jobb är det väldigt viktigt att trivas.
Kram och detsamma till dig!

znogge said...

Det förstår jag. Jag är så nöjd med att Lilla S befinner sig tio minuter bort. Inte alla förunnat! Men det blir bra ändå!

Kram

ime said...

Ja det måste vara underbart att ha henne så nära. Får jag längtan efter litet barnbarn är det inte lika lätt att ordna. Jag måste lägga in om semester och boka tåg- eller flygbiljett.
Kram

ibod11 - Ingrid said...

Härligt att läsa om hur bra du trivs med ditt liv nu :D Hoppas den känslan stannar kvar väldigt länge.
Barnbarn får jag nog aldrig så jag får hitta andra glädjeämnen, och det gör jag :) Men jag gläds också med alla andra som får hålla sina små barnbarn i famnen och följa deras utveckling och uppväxt.
Kram

ime said...

Man ska aldrig ge upp...men du vet såklart bäst när det gäller framtida barnbarn. Jag vill inte vara för tjatig så andra tröttnar på att lyssna. Kan vara känsligt också. Men visst är jag glad 😊
Kram

Anneli said...

Hej,
Visst är livet härligt när man inser att man har så mycket att vara tacksam över. Jag kan förstå känslan över att du nu är mormor och har ett barnbarn att hälsa på. Jag förstår absolut det där med att trivas med ledningen. Jag jobbade ju själv på ett ställe för några är sedan där jag blev utsatt för vuxenmobbing och elakheter av personer i ledningen. Fruktansvärt, och det gör att man blir lite rädd och tappar förtroendet för chefer eftersom man har fått erfara att det absolut inte är självklart att de är schyssta. Kramen och ha det gott! Anneli

ime said...

Ja sån lycka med ett litet barnbarn!
Jag har också dåliga erfarenheter av tidigare chefer, ibland tror jag att en speciell typ av människor dras till chefsyrket, såna som absolut inte borde bli chef.
Kram